Online Business Support

Herken jij jezelf hierin?

Jouw bedrijf loopt goed en je hebt mooie toekomstplannen. Maar de tijd of kennis ontbreekt om deze plannen te realiseren en zaken in je bedrijf te verbeteren. Of wil je een project opstarten en heb je tijdelijk extra ondersteuning nodig om dit te laten slagen?

Schakel dan hulp in!

Heb jij ondersteuning op strategisch én uitvoerend niveau nodig? Ik ben jouw sparringpartner, verbeteraar en rechterhand in één. Ik denk met je mee, werk zelfstandig en neem taken van je over. Samen behalen we jouw doelen!

Wil jij weten wat ik voor jou kan betekenen?

Aan de slag!
Ik bied flexibele, freelance ondersteuning en werk remote vanaf mijn eigen werkplek en laptop. Door middel van online tools kunnen wij perfect samenwerken, communiceren en op een veilige manier gegevens uitwisselen. Geen kosten voor een werkplek en geen gedoe, ideaal toch?

Schakel mij alleen in wanneer je mij nodig hebt. Een vaste samenwerking, een paar uurtjes per week of eenmalige opdracht? Jij kiest!

Waarom wil je met mij samenwerken?

Flexibel

Schakel mij alleen in wanneer je mij nodig hebt. Een paar uur per week of eenmalige opdracht? Jij kiest!

Je to-do list verkleinen

Geef zaken waar jij geen tijd voor hebt, geen energie van krijgt of geen verstand van hebt lekker uit handen!

Geen personeelskosten en risico

Geen werkplek, vakantiedagen of doorbetaling bij ziekte. Jij betaalt alleen voor de uren waarin ik jou ondersteun.

Ondernemers onder elkaar

Ik heb dezelfde ondernemersmentaliteit. Geen half werk, wij bereiken samen jouw bedrijfsdoelen.

Meer focus op je klanten en omzetdoelen

Door taken uit te besteden en je bedrijfsprocessen efficiënter in te richten bespaar je tijd en geld. 

Sparringpartner

Ik denk met je mee, zorg voor overzicht en structuur. Samen professionaliseren wij jouw bedrijf!

Kan jij wel wat ondersteuning gebruiken?

9

Is jouw to-do list mega lang en heb je geen overzicht meer?

9

Heb jij tijdelijke ondersteuning nodig bij een project?

9

Heb je taken die veel tijd kosten of repeterend zijn?

9

Heb je te weinig kennis om jouw mooie ideeën uit te voeren?

9

Lijkt het je heerlijk om bepaalde taken uit te besteden?

?

Door taken uit te besteden, overzicht te creëren en je bedrijfsprocessen efficiënter in te richten krijg je ruimte in je agenda en kun jij je weer focussen op ondernemerszaken waar je écht blij van wordt!

Waar ga jij die extra tijd aan besteden?